مشاوره حقوقی رایگان - خرید خانه

با سلام و خسته نباشید بنده آپارتمانی خریداری کردم مسکن مهر که هنوز یک سوم پول رو هم پرداخت نکردم و فقط دو سوم پول رو پرداخت کردم ساختمان تازه تاسیس هست و هنوز اسانسور راه نیفتاده صاحب خانه پول وصل اسانسور رو داده و برگه تسویه رو به بنگاه دار تحویل داده ولی ایشون به ما نگفته که قبل از خرید ما دزد وارد آپارتمان شده و درب های اسانسور دزدیده شده این جریمه رو باید شخصی که ازش خریداری کردیم باید بده یا ما ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شکایت سرقت باید مطرح شده باشد و پس از اجرای مجازات رد مال به شما خواهد رسید به نسبت سهمتان