مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد اجاره

سلام
ما یه خونه ای رو اجاره دادیم دو سال پیش سال پیش رفتیم برای تمدید بنگاه قرارداد تاریخش 25 شهریور بود و مستاجر تو بنگاه بابت مبلغ اضافه شده به رهن به ما چک داد برای 5 مهر
الان میخواد بره از خونه ولی راضی نمیشه ما مبلغی که چک داده رو 5 مهر بهش برگردونیم این مدتی که سال پیش اجاره نداده و با رهن سال پیش نشسته بوده رو نمیشه ازش گرفت؟
کپی چک هایی که تو بنگاه داده ضمیمه به قرارداد هست و معلومه که 65 میلیون رو ده روز دیرتر داده
سپاسگزارم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
در زمان تخلیه باید وجه الرهانه بازپرداخت شود , قرارداد شما مبنای عمل خواهد بود چنانچه صرفا رهن بوده اجاره بها قابل مطالبه نیست .