مشاوره حقوقی رایگان - تعلیقی

سلام. من یه سوال دارم که آیا دادگاه وقتی تعلیق برات میزنه حالا کاری ندارم چقدر .
آیا مثلا درمورد مشروب وقتی مواد ازت بگیرن یا دعوا کنی. یا مهریه باشه. وقتی من مشروب ازم گرفتن برام تعلیق زدن وقتی دوباره جرم مرتکب بشم در مورد مشروب باید حبسم رو بکشم یا همه جرائم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر تخطی از شرایط تعلیق شود مجازات همان جرم اول را هم باید تحمل کنید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
در صورت ارتکاب جرمی در زمان تعلیق هم مجازات جرم جدید هم مجازات جرم تعلیق شده را باید متحمل شوید