مشاوره حقوقی رایگان - معامله زمین

باسلام. زمینی خریداری کردم تقریبا با سه برابر قیمت واقعی، در منطقه خریداری شده قیمت زمینها کاملا مشخصه، که فروشنده بدلیل بی اطلاعی اینجانب از قیمت واقعی سواستفاده کرده، سوالم اینه این موضوع جای شکایت داره از نظر قانونی؟ یعنی ممکنه مجبور به استرداد وجه زمین بشه یا نه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله این امکان وجود دارد بابت اعتبار خیار غبن که شما دارید معامله قبلی را فسخ کنید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
باید مفاد مبایعه نامه شما ملاحظه شود چنانچه اسقاط کافه خیارات ولو غبن فاحش او افحش فید شده باشد خیاری برای شما متصور نخواهد بود و اگر اینطور نباشد باید با فوریت اعلام فسخ کنید