مشاوره حقوقی رایگان - قتلی که حکمی ندارد

ضمن سلام و خسته نباشید به شما
بیست سال پیش از همسر ژاپنی‌ام جدا شدم و بدلیل قوانین مربوط به ویزا مجبور شدم به ایران برگردم
با خواهش و تمنای همسرم اجازه دادم دختر سه ساله‌ام پیش مادرش بماند به شرطی که ارتباط من با دخترم برقرار باشد
اما همسرم بیست سال دخترم را از من پنهان کرد
و حالا که دخترم را بعد از بیست سال پیدا کردم متوجه شدم که مادرش به او گفته پدرت مرده‌ است
و دخترم با یک پدر مرده زندگی کرده و اکنون هم نمی تواند مرا بعنوان پدر بپذیرد
آیا این یک قتل خاموش محسوب نمی شود که هیچ قانونی برایش وضع نشده
حکم همسرم که نقش پدری مرا به قتل رسانده چیست
آیا او با این دروغ مرتکب دو قتل نشده است
دختر سه ساله مرا در قلب من و مرا هم در قلب دخترم برای همیشه کشته است

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما چرا در این بیست سال سراغی از قلب فرزندتان نگرفتید فرزند شما الان کبیر است و میتواند در صورت تمایل با شما تعامل داشته باشد

یک وکیل

چون همسر و فرزندتان در ژاپن زندگی میکنند شما باید تابع قانون ژاپن باشید و هیچ راه قانونی برای شما وجود ندارد

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام بزرگوار
اینکه شما دچار تالمات روحی شدید شکی نیست اما اینکه زمان مدیدی برای دیدن فرزندتان گذشته و ایشان شما را به هر دلیل نپذیرد بحثی جدای از صحبتهای مادر میتواند داشته باشد, اما از نقطه نظر حقوقی , خیر خانم سابق شما مرتکب جرمی نشده است .