مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع نداشتن از نوع شکایت

سلام من یه نفری واسم پول میزد من براش ارز دیجیتال میخریدم
و به حسابش انتقال میدادم
متوجه شدم پول های انتقالی از حساب دیگران بوده و به صورت هک کردن گوشی فرد بوده
حالا من پولارو پرداخت کردم
اگر خودم بخواهم شکایت کنم باید با چه عنوانی از اون فرد شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ازاون فرد تحت عنوان مطالبه طلب دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید چند نکته را بدانند اینکه ایشان مرتکب جرم در قبال شما نشده است و شما با پرداخت مبلغ آن را از سر خود باز کردید کاری که الان میتوان انجام داد ارسال دادخواست حقوقی است و اینکه چگونه نوشته شود و روند پرونده چگونه باشد بنابر صلاحدید هر وکیل متفاوت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا به پلیس
فتا مراجعه نمایید و بعد شکوائیه کلاهبرداری اینترنتی را اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی از جنبه حقوقی به ثبت برسانید ولی در خصوص جنبه کیفری اگر دلیل محکمه‌پسندی دال بر وقوع جرم دارید اقدام لازمه را به انجام برسانید.