مشاوره حقوقی رایگان - شماره موتور دستکوب

سلام
20 روز پیش ماشین خریدم در تعویض پلاک افسر متوجه دست کوب بودن شماره موتور شده
وحالا بنده میتوانم ماشین. را به فروشنده پس بدهم مطابق قانون
لطفا راهنماییم کنید در ضمن چند تومانی هم خرج کردم میتوانم بگیرم یانه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر فسخ بیع خودرو به علت خیار عیب و تدلیس را برای فروشنده ارسال نمایید

و بعد دادخواست تنفیذ فسخ بیع خودرو و خسارات را مطرح نمایید و

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
شما بدوا اظهارنامه ارسال نمایید سپس دادخواست فسخ و استرداد ثمن معامله و خسارات را بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اینکه کم و کیف قضيه‌ چه بوده است در مشاوره تلفنی به دست میاد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند؛
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت و فسخ برای شما وجود البته به شرطی که کافه خیارات اسقاط نشده باشد ووو
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ وجه پرداختی را می‌توانید دریافت کنید و در این خصوص هیچ منع قانونی وجود ندارد. در ضمن می‌توانید در صورتی که نظر افسر را قبول ندارید اعتراض کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فعلآ اظهارنامه فسخ بده اگر قبول نکرد شکایت کلاهبرداری