مشاوره حقوقی رایگان - دستکوب بودن شماره موتور خودرو

6سال پیش پراید گرفتم تعویض پلاک کردم بنام خودم ..حالا میخوام ب اسم خانمم کنم تا پلاک من غیرفعال بشه وبتونم قرعه کشی خودرو شرکت کنم ... ماشینو بردم به اسم خانمم کنم اینبار میگن شماره موتور دستکوب ... مگه میشه بنام خودم کردم دستکوب نبود بنام خانمم میکنم میگن دستکوب .... راهی هست لطفا

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله گاهی پیش می اید که افسر متوجه دستکوبی نشده باشد . علیه فروشنده باید طرح دعوا کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله قبلا کارشناس معاینه فنی ، توجه کافی نکرده است و اشتباه شده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

دستکوب بودن به معنی حک غیر مجاز است و تعویض پلاک نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌بایست برای اخذ مجوزات قانونی آن اقدام نمایید راهی وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان اشتباه وجود دارد. لازم است علیه فروشنده قبلی اقامه دعوی کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله امکان اشتباه وجود دارد باید بر علیه فروشنده اقامه دعوی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممکن است.
پنج سال پیش ممکن است کارشناس دقت نکرده باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمالا کارشناس قبلی دقت نکرده

بهناز کریمی پریشه

سرکار خانم بهناز کریمی پریشه :

درود
امکان اشتباه وجود دارد
اگر زمانی که خودتان خرید کردید اشتباه شده
میتوانید علیه فروشنده اقدام نمایید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

باسلام علیه فروشنده قبلی اقدام کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست تامین دلیل بدید کارشناسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ظاهرا در زمان تعویض پلاک افسر مربوطه توجه کافی نداشته باید وضعبت خودرو شما مسخص گردد