مشاوره حقوقی رایگان - زندان مهریه

با سلام.
حذف زندان برای مهریه در صورتی که اعسار زوج پذیرفته شده باشد مقرون به صحت است یا این هم تبلیغات رسانه ای فمنیست هاست؟
آیا قاضی می تواند از این بخشنامه ی رئیس قوه تخطی کند؟ در این صورت امکان شکایت از قاضی وجود دارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام معمولا دادخواست اعسار بصورت اقساط پذیرفته میشود و کمتر دیده شد رای به اعسار بصورت کلی داده شود چنانچه زوج اقساط را پرداخت ننماید میتوانید تقاضای برگ جلب نمایید