مشاوره حقوقی رایگان - نحوه درخواست اجرای دادنامه قطعی دیوان

با سلام آیا ارایه تقاضای اجرای دادنامه قطعیت یافته در شعبه تجدید نظر دیوان عدالت اداری همچون شعبات حقوقی دادگستری می بایست با ارایه تقاضای از شعبه بدوی دیوان صورت می پذیرد یا برای ارایه تقاضای اجرای آرا قطعیت یافته دیوان در شعب تجدید نظر ، تقاضای اجرای نیز باید از شعبه نهایی (تجدید نظر دیوان) تقاضا گردد.
خواهشمند است راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

همان شعبه بدوی باید درخواست نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای اجرا با از شعبه بدوی درخواست دهید تا اجراییه صادر گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید مدارک بررسی شود اما میتوانید از همان شعبه اقدام نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست تان را به شعبه بدوی ارائه نمایید