مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سردفتر اسناد رسمی

با سلام و خدمت شما وکلای عزیز
در پرونده اختلاف ملکی، متهم کپی یک سند جعلی اصلاحات ارضی به عنوان مالک اولیه و بقیه قولنامه ها به صورت پشت به پشت به دادگاه ارایه داد.بنده کپی مدارک متهم را از دادگاه گرفتم و از اهالی محل و حتی از فرزندان مالک سند، پرس جو کردم همگی گفتند که مالک اولیه نسق دار نبود و سند جعلی است. از اداره ثبت استعلام کردم،اداره ثبت نوشتند که سند با این شماره مشاهده نگردید و اداره ثبت از دفترخانه ایی که سند تنظیم شده بود استعلام کرد ولی در کمال تعجب دفترخانه رونوشت از سند جعلی فرستاد و سند جعلی را تایید کرد.
در گوشه سند تاریخ و شماره نامه ایی که این سند بعد از تسویه اقساط در یک دفترخانه دیگه فک رهن شده بود سرنخی شد تا پی گیری کنم جعلی بودن سند را، بنده از دفترخانه که فک رهن کرده بود استعلام کردم که مشخص شد که این سند با این شماره متعلق به شخص دیگری است.
الان که اصل ماجرا مشخص شد و سر دفتر قبلی مرتکب جرم شده و برای یک سند مجعول رونوشت تنظیم کرده و به اداره ثبت فرستاده است.
حالا بنده چطور میتونم از سر دفتر شکایت کنم. البته منظورم شکایت کیفری است. در دادگاه محل وقوع جرم یا در مرکز استان که دفترخانه آنجاست باید شکایت خود را مطرح کنم؟
ممنون از زحمات شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد