مشاوره حقوقی رایگان - امکان شکایت از سردفتر اسناد رسمی

با عرض ادب و احترام خدمت اعضاءمحترم دادراه
آیا امکان شکایت از سر دفتر اسناد رسمی بدلیل درج مفاد خلاف واقع در مفاد سند رسمی که باعث ضرر زیاد خریدار شده میباشد؟ ( در مفاد ذکر شده که ملک تخلیه و تحویل خریدار شده در صورتی که ملک در اجاره مستاجر بوده و تحویل نشده و مقرر بود در تاریخی بصورت رنگ امیزی و موکت شده تحویل خریدار شود و حتی با تذکر خریدار تصحیح نشده) و دادخواست الزام به تحویل مبیع هم به استناد همین مفاد رد شد !؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اثابت چنین امری سخت است بهتر است دعوی مطرح نکنین

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید به جرم جعل شکایت نمایید

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام بله می توانید در دادسرا یا دادگاه کارکنان دولت حسب مورد طرح دعوا نمایید

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام. با دلایل قوی جهت اثبات فرمایش شما بله امکان پذیر است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله می توانید به جرم جعل شکایت نمایید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام با توجه به اینکه اشخاص در موقع امضای اسناد موظف به مطالعه و اطلاع کامل از مفاد آن می باشند و سند تنظیم شده در دفترخانه بر این اساس امضا شده است اثبات امر موضوع سوال بسیار مشکل و حتی ناممکن است. برای اطمینان امکان این موضوع لازم است حتما به وکیل دادگستری مراجعه حضوری داشته باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام. با دلایل قوی جهت اثبات فرمایش شما بله امکان پذیر است.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

جعل مفادی صورت گرفته است. می توانید شکایت کنید ولیکن برای اثبات نیاز به دلایل اثباتی قوی دارید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام چیزی که در دفترخانه به امضای طرفین می رسد معمولا غیرقابل تغییر است چرا که اصل بر ثبات و اعتبار اسناد رسمی است در ثانی باور اینکه ملک را خریده اید بدون اینکه آنرا ببینید که مستاجر دارد یا خیر بسیار دشوار است ثالثا مالکیت حتی با وجود مستاجر به شما منتقل شده و دقیقا ملک با هر چه در آنست تحویل شما شده است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات ادعای خود می توانید شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سردفتر صرفاً اظهارات و اقرار های طرفین را ثبت و ضبط می کند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ره به جایی نمی برید. بهتر است علیه مستاجر دعوی تخلیه مطرح نمایید. فروشنده الزامی به تحویل خانه به شما ندارد.بعنوان مالک جدید در صورت انقضای مدت اجاره علیه مستاجر دعوای تخلیه مطرح نمایید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

امکان شکایت هست اما جهت نتیجه مطلوب نیاز به اثبات ادعایتان دارید

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام ممکن است باید موضوع دقیق بررسی شود

یک وکیل :

سلام؛(آگاه باشید که قانون جدای ازعقل و منطق نیست)درخصوص سوال مطروحه خدمت شماعرض شود که؛دردفاتراسنادرسمی یابه عبارتی صحیح‌تر دزکلیه دفاتررسمی،قبل ازامضاء سندرسمی،رویه براین امرمیباشدکه یک نسخه ازسندتنظیمی به عنوان پیش‌نویس دراختیارطرفین قرارداد میگذارندتا 1=غلط املائی و تایپی اصلاح شودو2=اگرمندرجات پیش‌نویس(که همان قرارداداصلی است)توسط طرفین مطالعه و اگرنقص،زیادی و نوشته ای خلاف واقعیت درج شده ،به سردفتراطلاع تابررسی واصلاح گردد.نکت

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

سلام مفاد اسناد رسمی همان توافقات طرفین است که درج می‌شود ظاهرا انتقال مالکیت صورت گرفته وتحویل مبیع بستگی به بررسی مفاد مبایعه نامه دارد در جایی که شما ملکی را خریداری می‌کنید که مستأجر داشته وتوافق بر این بوده که تا زمان انقضای مدت اجاره مستأجر مالک منافع باشد تحویل مبیع در زمان تنظیم سند صورت گرفته وشما قائم مقام مالک قبلی هستید در عین مستاجره که بعد ازاتمام مدت اجاره می‌توانید تقاضای تخلیه ملک را کنید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله اگ بتوانید اثبات کنید

مهدی اسدی

جناب آقای مهدی اسدی :

با سلام با توجه به اینکه اصل بر این میباشد که شما با مطالعه مفاد سند نسخه پشتیبان سند را امضا نموده اید اثبات جعل دشوار است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ب اثبات برسد که شما علم بر موضوع نداشتید و شرایط امضا برگه اسناد ب ضررتان نباشد قابل شکایت است. بهتر است حتما در این خصوص با ارایه مدارک از وکیل مشورت بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بله شما میتوانید شکایت جعل تنظیم نمایید. اما با توجه به اینکه اصل بر این است ک شما قبل از امضا حتما متن را مطالعه و تایید کرده اید اثبات جعل سخت می باشد.. مگر اینکه متن بعد اضافه شده باشد ک قابل بررسی و کار شناسی می باشد. علی ای حال شکایت خود را تنظیم نمایید

حمید عبادی

حمید عبادی :

بله این امکان وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه اصل بر این میباشد که شما با مطالعه مفاد سند نسخه پشتیبان سند را امضا نموده اید اثبات جعل دشوار است