مشاوره حقوقی رایگان - ریموت پارکینگ

ساختمان ما دارای 7 واحد است که 4 واحد دارای پارکینگ اختصاصی در زیر زمین و با ورودی مجزا هستند و درب ورود جهت تردد ساکنین هم از حیاط میباشد. با توجه به اینکه در سند تفکیکی ساختمان محدوده ای از پارکینگ (چهار پارکینگ 11.5 متری) جزو ملک شخصی و قسمتی از پارکینگ هم جزو مشاعات تعریف شده ولی هیچ انباری و پارکینگی برای 3 واحد باقی مانده تعریف نشده و اصلا محل عبور آنها از حیاط است و ترددی از پارکینگ ندارند.آیا ایشان حق داشتن ریموت را دارند؟ سپاس از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق رفت و آمد از پارکینگ را نداشته باشند خیر.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشاوره حضوری یا تلفنی نیاز است همچنین اسناد و مدارک مالکیتی شما نیز باید رویت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تامین دلیل کنید تا بررسی شود و سپس دادخواست مرتبط دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر اما هزینه درب پارکینگ هم برعهده آن 4 نفر که پارکینگ دارند هست بعلاوه اینکه آن 4 نفر فقط حق پارک خودرو را دارند نه چیزهای دیگر ضمن اینکه هزینه برق عمومی آنان نیز دو برابر آن سه نفر است که پارکینگ ندارند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. در مشاعات تمام مالکین شریک هستند . لیکن به حریم ومالکیت خصوصی شما کسی نمی تواند تعرض یا تصرفی داشته باشد . بنظر داشتن ریموت جهت تردد در مشاعات منعی ندارد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله دارای حق می باشند می بایست در اختیار گذاشته شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به مشاعی بودن بله

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا اگر فاقد پارکینگ هستند نباید ریموت در اختیار انها قرار گیرد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در این خصوص نمی توان اظهارنظر دقیقی نمود چرا که به شرایط و عوامل گوناگونی بستگی دارد ،
بهترین راهکار تنظیم دادخواست تامین دلیل می باشد تا مورد مذبور توسط کارشناس مربوطه مورد برسی قرار گرفته و اظهارنظر دقیقی صورت پذیرد