مشاوره حقوقی رایگان - حدود اختیارات مجاز هسته های گزینش

آیا علاوه بر تقاضای تجدیدنظر خواهی از آراء هسته های گزینش امکان شکایت کیفری از اعضاء هسته های گزینش به دلیل مستند قرار دادن اظهارات منفی و اتهامات پوچ و بی اساسی که صرفا از سوی افراد مغرض طرف تحقیق محقیقن هسته های گزینش بطور شفاهی و بدون ارائه هیچگونه مستنداتی در مورد افراد اظهار شده و هسته گزینش مربوطه نیز همین اظهارات را مبنای رد صلاحیت فرد مورد تحقیق خود قرار داده است به دلیل وارد آوردن خسارات معنوی، حیثیتی و مادی به فرد مورد نظر و تقاضای اعاده حیثیت در دادگاه کیفری وجود دارد؟
لطفا مستندات قانونی مربوطه را اعلام فرمایید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

هسته گزینش بنیاد قضایی صرف نیست از این مرجع نهایی تظلم در این موارد دیوان عدالت اداری است