مشاوره حقوقی رایگان - مشکل پارکینگ آپارتمان

باسلام .ما یک واحد آپارتمان چهار واحدی به متراژ201متر خریدیم که طبقه اول هستیم وطبقات دیگه همه ساکنین فامیلن پارکینگ انها زیر سقف میباشد ولی به ما پارکیگی دادن که لب به لب زیر ساختمان وخودشون بصورت افقی روبروی ما بافاصله میاستندما هم چون ستون کنار ماشین هست موقع پیاده شدن با مشکل بر میخوریم البته پارکینگ سندی آیا قانونی هست که بشه کمی جلوتر بایستیم با اینکه پارکینگ جلویی راه داره که بافاصله ی کمتر بایسته؟یعنی ما دو پارکینگ مستقیم داریم وروبرو دو پارکینگ افقی می ایسته ولی گاهی 3تا ماشین میزارن که ما نتونیم جلوتر بریم ممنون میشم جواب بدهید که این مشکل رو قانونی بتونیم حل کنیم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هر کسی فقط می تواند از پارکینک خودش استفاده کند برای توضیح بیشتر باید وقت مشاوره حضوری بگیرید