مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه دستی

باسلام
پدر بزرگ من در سال 1378 تقسیم نامه ای دستی بین فرزندانش که دو تا پسر و دوتا دختر و زنش کرده بود که اموالش را بین دوتا پسر و یه دختر و زنش تقسیم کرده که به یه دخترش چیزی نداده و در تقسیم نامه قید کرده که هیچ سهمی ندارد همه بچه ها و زنش امضا کرده بودن غیر از اون که امضا نکرده الان از طریق دادگاه درخواست تقسیم ترکه انجام داده و دادگاه قرار اجرای کارشناسی صادر کرده ایا اموال دوباره از اول تقسیم میشود یا از بقیه سهم اون جدا میکنند یا هیچ سهمی ندارد

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام درصورتی که ثابت شود قبل از فوت چنین تقسیم نامه ای انجام داده بخشیده موضوع از باب ارث خارج میباشد ودعوی تقسیم ترکه وجاهت قانونی ندارد