مشاوره حقوقی رایگان - کسر موقت از آمار

باسلام خدمت وکلای گرامی.
بنده چکی کشیدم و به علت عدم توانایی پرداخت از فرد مهلت خواستم اما فرد از من شکایت کرده و دادخواست تامین خواسته و مطالبه وجه چک کرده. حساب من به مدت دوماه است که مسدود است. با مراجعه به سامانه ثنا متوجه شدم که پرونده کسر موقت از آمار خورده و به قسمت مختومه ها رفته. این به چه معناست؟ آیا پرونده مختومه و رای صادر شده؟ چه مدت طول میکشد که حسابم رفع مسدودی شود؟ حساب من حساب حقوقی است و در حال حاضر به اندازه وجه چک موجودی دارد.
پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که وجه چک را پرداخت نکنید حساب شما رفع توقیف نمی شود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما چندین بعد دارد که بایدهر کدام جداگانه بررسی شود و بررسی اسناد نیز باید صورت گیرد کار شما یک پرونده است و باید همزمان با بررسی اسناد و مدارک مشاوره نیز صورت گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کسر از آمار بدین معنا می باشد که پرونده در شعبه رسیدگی کننده مختومه شده است و به واحد اجرای احکام مدنی جهت اجرای حکم ارجاع شده است . شما تا زمانی که حکم دادگاه را اجرا نکنید حساب هاب بانکی شما در حالت انسداد باقی خواهند ماند و تغییری در وضعیت آن ها رخ داده نخواهد شد .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پرونده شما به اجرای احکام ارسال شده و تا زمانی که علت مسدودی را مرتفع نکنید و وجه پرداخت نگردد از حساب شما رفع مسدودی نخواهد شد