مشاوره حقوقی رایگان - کسر موقت از آمار

باسلام خدمت وکلای گرامی.
بنده چکی کشیدم وبه علت عدم توانایی در پرداخت از شخص مهلت خواستم اما او از من شکایت کرده ودادخواست تامین خواسته ومطالبه وجه چک کرده. حساب من به مدت دوماه است که مسدود است. با مراجعه به سامانه ثنا متوجه شدم که در مرحله اجرای احکام. پرونده کسر موقت از آمار خورده و به قسمت مختومه ها رفته. این به چه معناست؟ آیا رای صادر شده وچه مدت طول میکشد که حسابم رفع مسدودی شود؟ حساب من حقوقی بوده ودر حال حاضر به اندازه وجه چک موجودی دارد.
ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کسر از آمار یعنی در شعبه رسیدگی کننده به پرونده شما ، پرونده رسیدگی شده مختومه اعلام شده است و از شعبه مربوطه جدا شده است و به واحد اجرای احکام مدنی جهت اجرای حکم منتقل شده است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بعد از پرداخت وجه چک ، از حساب رفع مسدودی خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام احتمالا چون دستور اجرا صادر شده چنین عنوانی در سیستم درج شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که وجه چک پرداخت نشده نمی توانید از حساب خود رفع توقیف کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

رای که صادر شود پرونده از امار کسر و مختومه میشود . اگر شما نحوه پرداخت را معین و قسط بندی را انجام دهید بعد از تسویه حساب ، رفع مسدودی میشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

این یک پروسه اداری است و به شما مربوطه نمی‌شود و اگر در مرحله اجرا قرار دارد مختومه نخواهد شد