مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر مالی مجتمع مسکونی

سلام
اول ساختمان ما 64 واحدیه که 30 و خورده ای ساکنن و به صورت هیات مدیره اداره میشود و هیچ اساسنامه و صورت جلسه تعیین مدیران ندارد
مدیر مالی مجتمع 3 ماه شارژ را گرفته و قبوض مجتمع را پرداخت نکرده. (البته مدیر مالی هم خود هیات مدیره 3 نفره از بین خودشون انتخاب کردن.) و میگوید صندوق صفر است. ایا میتوان فقط از مدیر مالی شکایت کرد یا باید از هیات مدیره شکایت صورت بگیره. ممنون

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام از هردو بدلیل خیانت در امانت