مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

سلام وام ازدواج 100میلیونی گرفتم بانک مهر ایران بانک تا چند قسط نمی تونه از حساب ضامن برداشت کنه ویا پیام به ضامن بده ..... ضامن من فقط چک داده ولی از حسابش برداشت کرده کسر از حقوق هم نداده ایا مجاز هست برداشت کنه

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تا زمانی که اقساط معوق پرداخت شود مجاز است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله برداشت از حساب بانکی ضامن مجاز خواهد بود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مجاز است ، لیکن برای کسب اطلاعات دقیق تر به دایره سرپرستی بانک مهر ایران در استان محل سکونت تان مراجعه و موضوع را جویا شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کسر از حقوق نداده باشد چنین حقی ندارند.
به هر حال شما باید اقساط بانک را تسویه کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بله بانک مجاز است که حساب را توقیف یا برداشت کند و بانک از این نظر کار غیر قانونی نکرده است اینکه فرمودید چند قسط باید پرداخت نشده باشد تا بانک حساب ضامن را مسدود یا برداشت کند بستگی کامل به سیاست های بانکی دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متاسفانه سوال به صورت نا واضح و دارای ابهاماتی است که در آن قواعد نگارشی نیز رعایت نشده است . فلذا لازم است که جهت ارائه پاسخی در خور ، سوال را شفاف بیان دارید .