مشاوره حقوقی رایگان - اجاره یک طبقه از آپارتمان مشاع

سلام وقت بخیر. ده سال پیش یک واحد از آپارتمان 4طبقه را پیش خرید کردم، بعد از دو سال ساخته شد ولی پایان کار و تقسیم نامه ندارد و از سال 92 بقیه مالکین در سه طبقه آن مثلاً موقت ساکن شدند تا حالا هم ساکن هستند و یک واحد را مثلاً برای من خالی گذاشتند ولی رسماً تحویل ندادند (بقیه مالکین، همه ورثه آن و فروشنده به من هستند)
حالا هفته پیش من هم خسته از دادگاه ها کلید یک واحد خالی باقیمانده را از آنها گرفتم. سند اجرایی مشاعی هم دارم.(البته از هشت سال دادگاه فقط همین سند اجرایی را دادندوحتی در مزایده هم فروش نرفت )ولازم دارم از ملک خود درآمد مالی داشته باشم.
حالا میتوانم آنرا اجاره دهم؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به اخذ پایانکار و صورت مجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام ورثه فروشنده و شهرداری اقامه نمایید

و اگر در قرارداد شرط وجه التزام روزانه شده باشد شما میتوانید وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد را مطالبه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اظهارنظر دقیق نیازمند گفت و گوی متقابل و برسی اوراق مذبور می باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی به گونه ای نیست که صرف یک پرسش و پاسخ شما را به راه حل برساند چرا که ابعاد مسائل حقوقی گسترده است چه بسا اشتباه در خود خواسته یل دفاعیات به ضرر افراد تمام شود و نگفته نماند که در هر صورت این بررسی اسناد و مدارک است که ما را به قطعیت می‌رساند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد و حکم دادگاه می توانید تصرف کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در خصوص این که شما می توانید که ملکی که پایان کار و تقسیم ندارد را به اجاره بگذارید یا به اجاره نگذارید لازم است که تمام اوراق مربوطه که در این 8 سال از مراجع قضایی دریافت کرده اید مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد .