مشاوره حقوقی رایگان - وام کالا

سلام. یک شرکتی قرار بود برای ما بیمه عمر واریز کنه اما بعد از دو ماه گفت شماره حسابتونو دادم بانک برید کارت کالا بگیرید. ما کارت کالا گرفتیم و خود شرکت ضامن ما بود ما ضامن نبردیم بعد مدتی کوتاه کارتها صد میلیون شارژ شد و ما چون ازمون سو استفاده شده بود و شرکت بنام ما بدون هماهنگی بنام ما وام گرفته بود مبلغ رو خرج کردیم چون گفته بودن ب ما پس بدید با ارسال کدی ک میفرستادن. حالا ک کارتو خرج کردیم ایا بانک یا شرکت میتونه از ما پس بگیره اقساط رو چون ما ضامن نبردیم بانک و ضامن شرکت هستش و اگر بخواهیم بابت سو استفاده شرکت که بنام ما وام گرفته شکایت کنیم باید چکار بکنیم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یا یکجا یا به صورت قسط پرداخت کنید شکایت بی فایده است چون گفتند بیایید پس بدهید و شما این کار را نکردید