مشاوره حقوقی رایگان - نشوز

سلام. همسرم طبق قانون ناشزه شده و بیماری ام اس داره الان داره میره سرکار خصوصی نه اداری، 1_آیا میتونم مانع بشم به خاطر اینکه کارش مخالف شان من و خانوادمه ؟
2_حضانت پسرم را تا 7 سالگی داره اما از صبح میره تا شب. و پسرم رو میزاره نزد پدر و مادرش. آیا میتونم درخواست سلب حضانت بدم؟
3-پدر همسرم تو خونه زنبور داری میکنه که زنبور ها پسرم رو نیش میزنن. آیا سلامت جسمیش درخطر نیست؟
سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل

هیچکدام مشکلی نداره و منع قانونی نیز ندارد