مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مزاحم دار

با عرض سلام. پارکینگ بنده مزاحمدار است و امکان عبور از 2 درب از 3درب پارکینگ را دارم و حق عبور از یک پارکینگ و یک درب را طبق سند دارم. دو پارکینگ کناری یک درب مشترک دارند و مالک یکی از پارکینگها اجازه عبور بمن داده اما صاحب پارکینگ کناری اش اعلام میدارد که رضایت او نیز لازم است. آیا برای عبور از پارکینگی که صاحبش راضی است رضایت پارکینگ کناری اش نیز لازم است؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید موقعیت مکانی ملک بررسی بیشتر شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر مزاحمت برای دیگری ایجاد نمی‌کند بله میتوانید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. هرگونه استفاده از اموال و املاک خصوصی، به حکم قاعده احترام به اصل مالکیت افراد، باید با رضایت مالک آن اموال باشد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه مطابق صورتمجلس تفکیکی عمل نمایید خیر

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

چون آن درب مشترک بین آن دو پارکینگ دار است شما برای عبور از درب آن دو باید از هر دو اجازه داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید صورتمجلس تفکیکی بررسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک سند مالکیت شما است که حق عبور از کجا تعیین شده است

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.