مشاوره حقوقی رایگان - مرجوع کردن کالا

سلام من 2 ماه پیش به یکی جنس فروختم بعد 2 ماه اومده میگه تقلبی هستش با اینکه کالای من اصل بوده من بهشون نه فاکتور دادم نه چیزی مثل فقط از طریق پیامک میتونن اثبات کنن از من جنس خریدن بعد الان میگه باید کل پول رو به من بدید و من بهتون جنس رو برمیگردونم میخواستم بدونم از کجا معلوم جنس عوض نشده باشه بعد از دو ماه اگر شکایت کنن من به دردسر میفتم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر فاکتور خرید جنس را داشته باشد معلوم شود که تقلبی نیست مشکلی برای شما نخواخد بود در غیر این صورت مسئولید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است در زمان فروش فاکتور یا قرارداد تنظیم کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مورد ادعای وی بعد از شکایت و دفاع شما دلایل هر یک توسط قاضی بررسی می شود . در صورت نیاز به کارشناس خبره ارجاع می گردد. به هرحال ملاک تشخیص قاضی می باشد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ایشان ادعای کردن که ثابت کردن آن بر عهده اوست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این حرفها را باید به دادگاه بگویید دادگاه تشخیص می دهد حق با کدامتان است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما نمیتوانید مدعی بشوید که هیچ جنسی به ایشان نفروخته آید
و خریدار باید ابتدا اثبات نماید که درخواست خرید چه مارکی از جنس ، را داشته و شما مارک دیگری به او تسلیم کرده اید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله اگر دفاعیات مناسب حقوقی نداشته باشید بله قطعا البته منظور از دفاعیات مناسب این نیست که هر چی دوست داشتید در جلسه بیان کنید دفاعیات باید مستند و مستدل باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که جنس فروخته شده اصل بوده است برای شما جای نگرانی ندارد . اصولا شخص خریدار که مدعی غیر اصل بودن جنس خریداری شده است باید اثبات کند که جنس مذبور تقلبی بوده که بعد از اظهارنظر کارشناس با توجه به دفاعیات طرفین مقام قضایی رسیدگی کننده اقدام به صدور رای می نماید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ایشان باید اثبات کنند اجناس و از شما تحویل گرفتندو تقلبی است و پس از آن شما باید اثبات کنید جنسی که تحویل داده اید اصل بوده است در غیر این صورت شما مسئولیت دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در زمان فروش فاکتور یا قرارداد تنظیم کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خریدار باید ادعای خود را اثبات نماید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.