مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ساختمان به دلیل گودبرداری غیر مجاز

با سلام و عرض ادب. ملک اینجانب در شهر قدیم هشتگرد هست، سازنده بدلیل نداشتن تجربه ساخت زیر زمین و گودبرداری، در ضلع غربی ملک ما گودی در حدود 4.5 متر بدون اجرای سپر خاکی و سازه نگهبان نمود، با توجه به اینکه ملک ما قدیمی بود و خالی شدن زیر دیوارهای حمال ضلع غربی دارای نشست گردید و تمامی ساختمان از جمله دیوارها و سقف و کف دارای ترک می باشد، با دستور آتش نشانی ملک تخلیه شد و ما در همان زمان به شهرداری مراجعه کرده جهت توقف کار ولی شهرداری به ما گفتند بدلیل خطر ریزش ساختمانهای مجاور دستور توقف کار را نمی دهد تا سقف اول اجراء گردد و رفع خطر گردد، همزمان من هم از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست کارشناس رسمی دادگستری نمودم ، طی دو مرحله بازدید کارشناس رسمی دادگستری خسارت منزل ما 450 میلیون شده ولی سازنده از پرداخت امتناع می کند و همچنان به ساخت و ساز غیر مجاز خود ادامه می دهد، چندین بار به شهرداری مراجعه کردم جهت توقف کار پلیس ساختمان جلوی کار رو بصورت موقت گرفتند ولی سازنده همچنان کار میکند و به حرف شهرداری هم گوش نمی کند، خواهشمند است جهت گرفتن حق و حقوق خودم از سازنده و گرفتن توقف کار تا تعیین تکلیف من را راهنمایی فرمایید. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه اظهارنظر دقیق نیازمند برسی اوراق و مدارک مربوطه می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی میزان خسارات وارده مشخص گردد

و سپس باید دادخواست مطالبه خسارت را اقامه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با تامین دلیل تخلیه کنید بعد با تامین دلیل میزان خسارات را برآورد کنید تا بعد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه درخواست دستور موقت کنید