مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه تعیین میزان حقوق بازنشستگی

با سلام، من در سال 92 درخواست بازنشستگی کردم و پس از ماهها آمد و رفت به سازمان برای رسیدگی به پرونده، سرانجام در نیمه اسفند 92 نامه ای به من داده اند که شرایط بازنشستگی را دارا هستم ، بنده هم تا پایان همان سال مشغول بکار بودم و حق بیمه نیز تا پایان سال توسط کارفرما پرداخت گردید. سازمان تأمین اجتماعی نیز میانگین حقوق 24 ماه پایانی سوابق بیمه منتهی به آخر سال 92 را مبنای محاسبه تعیین حقوق بازنشستگی من قرار داد و حقوق محاسبه شده فوق بدون افزایش مصوب سالانه، از ابتدای سال 93 به اینجانب پرداخت گردید که من به این امر اعتراض نمودم، تا کنون هم به نتیجه نرسید .
پرسش اصلی من این است که چطور وقتی تمام محاسبات تعیین حقوق تا پایان سال انجام می پذیرد برای انتقال آن به سال جدید نباید افزایش حقوق سالانه مصوب دولت در آن اعمال گردد؟ این در حالی است که بر اساس قانون کار هم برای شاغلین و هم برای بازنشستگان افزایش حقوق سالانه مصوب گردیده بود. متاسفانه هیچکدام از اینها شامل حال من نشد، به عبارتی من در عبور از سال 92 به 93 هیچگونه افزایش حقوقی را دریافت نکردم.
آیا راه حلی برای پیگیری دارد ؟ سپاسگزار میشوم اگر راهنمائی بفرمائید.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به لحاظ اینکه شما قبل از سال 93بازنشسته شده اید می بایست منتظر میشدید و نامه بازنشستگی تون سال 93 صادر میشد.