مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی

سلام وقت بخیر
جهت انتقالی همسرم از یاسوج به شیراز یا تهران کارمزد خیلی خوبی پرداخت میکنم. با 18 سال سابقه، ارشد برنامه ریزی شهری و رسمی هستن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از عالی ترین مقام اجرایی اداره متبوع خود پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید ارگان مبدا و مقصد برسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید با ارگان مربوطه به توافق برسید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

درخواست بدهید روسای ادارات مبدا و مقصد باید موافقت کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای انتقالی باید سازمان موافقت نماید

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

نیاز به بررسی مدارک و تنظیم لایحه با توجه به قوانین و مقررات است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا برای شهرهای بزرگ همچون تهران انتقالی صورت نمیپذیرد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز این سایت حقوقی هستش و ارتباطی با نقل و انتقالات نداره

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

روسای ادارات مبدا و مقصد باید موافقت کنند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. در این قسمت لطفا سوالات حقوقی خود را اعلام فرمایید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

تغییر محل‌ جغرافیایی‌ خدمت‌ آن‌ دسته‌ از کارکنان‌ دستگاه‌های ‌کشوری‌ و لشکری‌ که‌ همسران‌ آنها نیز در استخدام‌ دستگاه‌های‌ یاد شده‌ هستند موجب‌ بروز اختلالاتی‌ در زمینه‌های‌ اجتماعی‌ و خانوادگی‌ می‌شود،

همچنین‌ با توجه‌به‌ اینکه‌ به‌ موجب‌ اصل‌ دهم‌ قانون‌ اساسی‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران‌ باید در قوانین‌ و مقررات‌ و برنامه‌ریزی‌های‌ مربوط، تشکیل‌ و حمایت‌ از خانواده‌ مورد توجه‌ قرار گیرد

البته تغییر فوق العاده هایی که به موجب ماده 77 قانون مدیریت خدمات کشوری، اختیار تعیین میزان آنها تا سقف مقرر به عهده رییس دستگاه اجرایی یا مقامات و مدیران است، مانعی ندارد.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام سوال شما حقوقی نمی باشد بهتراست از طریق ارگان خود پیگیری نمایید.

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درخواست خود را مطرح کنید روسای ادارات مبدا و مقصد باید موافقت نمایند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام اين سايت كارچاق كني نيست
متخصصين حقوقي و وكالت حضور دارند

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی انتقال محل خدمت صرفا تحت شرایطی و با موافقت ارگان مبدا و مقصد امکان پذیر می باشد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.