مشاوره حقوقی رایگان - مسدود حساب از دادسرا

بنده حساب بانک ملتم که حدود یک سال هستش از دادسرا مسدود شده و همون بانک دسته چک دارم ولی کارتمو یکسال بیشتر میشه گم کردم ولی چک برگشتی ندارم و نوشته از دادسرا مسدود دیده بانک

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی برای رفع مسدودی باید بدوا علت مسدودی را مرتفع کنید ،جهت انجام امورات به دادسرای مربوطه مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا علت مسدودی بررسی تا نسبت به رفع ان اقدام گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. باید علت مسدودی را جویا شوید سوال شما چیست؟

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از طریق مرجعی که حساب را مسدود کرده علت را جویا شوید و در جهت رفع آن برایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور داده پیگیری کنید.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز بر این اساس نمیشه نظر دادمگر اینکه وارد حساب کاربریتون از طریق سایت عدل ایران بشید و از آیتم پیگیری برای اشخاص حقیقی و پس از درج کدملی رمز شخصی و رمز موقت روند کار پرونده رو انتخاب کنید گرچه اطلاعات موجود مختصر هستش ولی متوجه میشید که چرا مسدود شده ناگفته نباشه که شما باید ثبت ثنا داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دادسرا مراجعه کنید و علت مسدودی را مرتفع کنید ،ج

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برای رفع مسدودی باید بدوا علت مسدودی را مرتفع کنید ،جهت انجام امورات به دادسرای مربوطه مراجعه نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد

در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام علت های مختلفی میتونه داشته باشه مسدودی حساب شما که در مراجعه حضوری به بانک مشخص میشه اگر بانک اطلاعات دقیقی در اختیار شما قرار نداد به دادگستری کل استان خودتان مراجعه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پرسش شما کامل مطرح نشده به مرجع توقیف کننده جهت رفع مسدودی مراجعه نمایید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام بدوا به مرجعی که دستور توقیف داده مراجعه نمایید.

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

سوال خود را شفاف طرح نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به شعبه رسيدگي كننده مراجعه فرماييد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی سوالتان را واضح مطرح نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.