مشاوره حقوقی رایگان - تتو _شغل دولتی

سلام. من خانم هستم و زیر ترقوه ام یه تتو ظریفی هست میخواستم بدونم توی معاینات پزشکی دانشگاه فرهنگیان باعث رد شدن میشه یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

چنانچه متوجه شوند بله امکان بروز مشکل وجود دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مقررات استخدامی آن اداره ملک عمل است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که به هر نحوی متوجه موضوع شوند در گزینش شما موثر است.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز قطع یقین یکی از دلایل رد در معاینات پزشکی ادارات دولتی و خصوصا نظامی داشتن خالکوبی و تتو هستش.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام

مقررات استخدامی ملک عمل است

شاید مدنظر واقع نباشه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ملاک عمل مقررات استخدامی است ملاحظه نمایید

سارا دولت آباديان

سرکار خانم سارا دولت آباديان :

مطابق بخشنامه های داخلی ارگان باید بررسی شود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی احتمال مشاهده در حین معاینات پزشکی ناچیز است ولیکن درصورت مشاهده و ذکر در پرونده قطعا موثر است.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.