مشاوره حقوقی رایگان - سرقت داخل خودرو

با سلام
پسر همسایه 17 سالشه یک سرقت داخل خودرو که ضبط ماشین بوده داشته که شاکی با فیلم دوربین مداربسته شکایت کرده و اثبات دزدی کرده همسایه خسارت شاکی رو پرداخت کرده و رضایت کتبی در کلانتری گرفته ولی به گفته سارق 7 سرقت دیگه توسط ماموران کلانتری در پرونده ش درج شده ولی شاکی یا شاکیانی ندارد و متهم این سرقت ها را اقرار نمیکند دو هفته هست که میره دادگاه و دادگاهم تحت نظر میده بازداشتگاه کلانتری دیروز دادگاه داشته که سرباز کلانتری اومد جلو در دادگاه گفت جواز کسب بیارید آزاد شه که جواز داخل بردنی سرباز دادگاه نامه خواست تا بتونه بره داخل سرباز کلانتری رفت از شعبه نامه بگیره بیاد که اومد گفت قاضی نامه زندانشو زده هر کاری کردن برن داخل با قاضی صحبت کنن اجازه ندادن پدر مادر سارق مسن هستن و نمیدونن چیکار باید کنن اگه میشه راهنمایی کنید و بفرمایید برای متهم چه حکم امکان داره صادر بشه سپاسگزار از شما عزیزان

پاسخ ها :

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام
فعلاً کانون اصلاح و تربیت نگهداری میشه تا جلسه بازجوئی رو ادامه بدن