مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از صاحب کار کمد دیواری و تخت 2 نفره

من حدود 19 روز پیش به توسط یکی از دوستانم شماره ی دوستشو که تخت خواب و کمد دیواری میخواست به من داد و اون خانوم و اقا از شبه اول که من طرحشونو تی ری دی کردم و بعد از 4 تا 5 طرح بلاخره با اسراره این که باید کارمونو این وره سال تحویل بدیو توروخدا
وووووو من با دریافت 10 تومن بیعانه و عدم بستن قرارداد من ورقشونو خریدم و از همون لحظه که پولو به من دادن دائما نقشرو خانومش تغییر داد و رسید به امروز که متوجه شدم این اقا رفته کابینتسازی به اسرار آورده و به منم میگه دیگه نیا و ابزارمو توقیف کرده وحتی پولی که من از اون 10 تومن بیشتر هم بابت کارش هزینه کردمو نمیده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طلبکار هستید می توانید طرح دعوا کنید و دستمزد خود را طبق نظر کارشناس مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نخست اظهارنامه بدهید و سپس دادخواست استرداد ابزار

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا به پلیس 110 زنگ بزن بعد اظهارنامه بهش بده اگر نداد دادخواست مطالبه وجه بابت خسارت و استرداد ابزار کار بده

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اظهار نامه ارسال پدر صورت عدم جوابگویی دادخواست بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق مرجع قضایی پیگیری کنید

سارا دولت آباديان

سرکار خانم سارا دولت آباديان :

اگرابزار از طریق مراجع قضایی توقیف شده از همان مرجع اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابزار شما را توقیف کرده؟ نیاز به بررسی بیشتر دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با 110 تماس بگیرید تا صورتجلسه گردد
اظهارنامه در خصوص مطالبه هزینه کردها و استرداد ابزار دهید در صورت عدم موفقیت دادخواست دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تامين دليل با جلب نظركارشناس رسمي فرماييد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بدوا اظهارنامه ای مبنی بر استرداد ابزار و حق الزحمه ارسال نمایید سپس بطرفیت ایشان دادخواست استرداد و الزام به ایفای تعهد قراردادی مطرح نمایید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در این خصوص اظهارنامه ای به ایشان ارسال نمایید و سپس دادخواست مطالبه خسارت و استرداد ابزار آلات را تنظیم کنید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام شما به استنادفیش واریزی میتونی کاری که کردی رو ثابت کنی درضمن حتما دادخواست تامین دلیل بده شورای حل اختلاف تاکارشناس مربوطه بیاد کارهایی که انجام دادی رو برات لیست کنه و برآورد کنه

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. 1-از طریق دفاتر خدمات قضایی برای نامبرده اظهارنامه رسمی ارسال نمایید تا اولا ابزارکار شمارا مسترد نماید ثانیا درخواست نمایید هزینه های انجام شده را نیز پرداخت نماید .
2- در خصوص کارهایی که انجام داده اید از طریق شورای حل اختلاف با جلب نظر کارشناس تامین دلیل نمایید. تا کارهایی که انجام داده اید را ثبت و برآورد قیمت نمایید .
3- درصورت عدم توجه به اظهارنامه ، می بایست دادخواست مطالبه وجه و استرداد وسایل کارخود را تقدیم دادگاه نمایید.
4- خارج از مطالب فوق، بهترین راه سازش و مصالحه می باشد. مسالمت آمیز حل مشکل نمایید، بهتر است.