مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند زیر 7 سال

سلام من دوتا بچه دارم زیر 7 سال دارم زنم کار میکنه خودمم کار میکنم میتونم حضانت بچه هامو بگیرم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

حضانت اطفال زیر 7 سال با مادر است مگر شرایط نگهداری عرفی آن را نداشته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد....

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. حضانت فرزندان زیر 7 سال با مادر می باشد . مگر دلیل قانونی به سلب حضانت داشته باشید و دادگاه حکم قطعی سلب حضانت مادر را صادر نماید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تا هفت سالگی با مادر و پس از آن با پدر است. مگر اینکه در دادگاه ثابت شود طرف مقابل صلاحیت لازم را ندارد