مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر شش ساله

اگه پدرومادر از هم جدا بشن و یک دختر 6ساله داشته باشند و دختر حاضر به رفتن با مادر نشه و به پدر و مادربزرگ پدریش وابسته باشه و حتی با جیغ و داد هم با مادرش نره حکم چیه بچه رو به زور به مادرش میدن یا نه؟؟؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بچه در اين سن ملحق به مادر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا حق حضانت با مادر است و دادگاه بهترین تصمیم را که به مصلحت بچه باشد اتخاذ می‌نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا هفت سالگی با مادر است اما اگر پدر ثابت کند که مادر صلاحیت نگه داری همین مدت را هم ندارد میتواند مانع بردن طفل شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زوری نیست
حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
پدر می تواند دادخواست سلب حضانت بدهد.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
درست است که اولویت حضانت تا هفت سالگی با مادر است ولی دادگاه می‌تواند مصلحت طفل را رعایت کند
در این رابطه و با توجه به فرض سوال ممکن است دادگاه حضانت را به پدر با توجه به مصلحت طفل بدهد

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

اصولا تا 7 سال حق حضانت با مادر هست، مگر اینکه دادگاه بنا به مصلحت طفل حضانت مادر را به مصلحت نداند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تا هفت سالگی حضانت با مادر است حال میتوانید از دادگاه درخواست حضانت فرزند بنمایید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر می باشددر صورتی که مادر صلاحیت نداشته باشد ویا دادگاه با بررسی شرایط بودن فرزند رابا مادر بر خلاف مصلحت بداند میتواند تصمیم دیگری بگیرد.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
درست است که تا 7 سالگی حضانت کودک با مادر است ولی دادگاه میتواند به مصلحت کودک تصمیمی که به صلاح اوست در نظر بگیرد و البته در اینگونه مواقع میتواند از کارشناس و مددکاران اجتماعی و روانشناس کمک گرفته تا رفته رفته وابستگی کودک به حد نرم.ال رسیده و مادر نیز به حق و حقوق شرعی خود نایل آید چراکه مادر نیز حق شرعی و قانونی دارد که باید در نظر گرفته شود . طبیعتا کودکان به دلیل کمی سن و تلقین پذیری زود وابسته می گردند و به کمک مددکار اجتماعی و روان شناس این مورد قابل درمان است .

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

قانونا حضانت با مادر میباشد.اما دادگاه میتواند باتوجه به شرایط ومصلحت طفل حضانت را از مادر سلب کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر دادگاه مصلحت طفل را در نظر میگیرد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام حضانت تا 7 سالگی با مادر است . مگر با طرح درخواست اعطای حضانت و ارجاع فرزند به پزشکی قانونی و روانشناسی از دادگاه تقاضا کنید با توجه به مصلحت طفل خواسته طفل حضانت به پدر داده شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر قاصی با توجه به مصلحت فرزند و شرایط مادر تصمیم خواهد گرفت

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

تا هفت سالگی حق و تکلیف مادر هستش ولیردر صورت صلاحدید کودک خیر

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
تا هفت سالگی حضانت با مادر است مگر اینکه شما عدم صلاحیت مادر را اثبات کنید یا دادگاه خودش مصلحت را در این بداند که حضانت فرزندتان را به شما بدهد.
در صورت نیاز تماس بگیرید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قانونا تا 7 سالگی حضانت با مادر است مگر سلب حضانتش را گرفته باشند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با وجود آن که حضانت طفل تا هفت سال با مادر است اما دادگاه بنا بر مصلحت طفل تصمیم می گیرد

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود وفق قانون حضانت تا هفت سال با مادر است ولی مصلحت طفل ارجحیت دارد که تصمیم در این زمینه با دادگاه رسیدگی کننده است

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

خیر اصل بر تمایل و رضایت بچه هست و بچه هست که انتخاب میکند که با چه کسی زندگی کند حتی اگر حضانت با مادر باشد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است مگر اینکه مادر صلاحیت نداشته باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

به طور کلی، در مواردی که پدر و مادر از هم جدا شده‌اند و به دلیل اختلافاتی نسبت به حضانت فرزندانشان به دادگاه مراجعه کرده‌اند، تصمیم نهایی حضانت بر اساس مصلحت کودک و با توجه به شرایط فردی و خانوادگی آنها تعیین می‌شود.

با این حال، در مواردی که فرزند به دلایل خاصی مانند وابستگی شدید به یکی از والدین، موافقت خود را با آن والدین نشان ندهد، دادگاه ممکن است تصمیم بگیرد که حضانت به دیگری از والدین یا شخص ثالثی که از نظر روانی و فیزیکی برای نگهداری فرزندان مناسب است، واگذار شود.

بنابراین، در مورد موضوعی که شما اشاره کرده‌اید، دادگاه باید تصمیم بگیرد که چه کسی برای نگهداری و تربیت فرزند شما مناسب‌تر است و در نهایت تصمیم‌گیری خواهد کرد. به هر حال، والدین باید به مصلحت و رفاه فرزندشان توجه کنند و تلاش کنند که برای فرزندشان شرایط بهتری ایجاد کنند.