مشاوره حقوقی رایگان - صنف ارایشگاهی

سلام خسته نباشید. برای صنف ارایشگاهی مشتری بعد چندوقت دیگه نمیتونه شکایت کنه مثلا اگه 4 ماه بگذره دیگه نمیتونه شکایت کنه
برای ما موردی پیش اومده که خانمی اومدن کراتین انجام دادن و موهاشون اسیب دید خواستن شکایت کنن ما نزاشتیم و خسارت موهاشونو 3 میلیون براشون ریختیم تا بره جایی درست کنه و بعد 4ماه میخواد دوباره اینکارو تکرار کنه اما بابتش دیگه نمیخوایم پولی بدیم این مشتری بعد 4 ماه دیگه نمیتونه ازما شکایتی کنه

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می تواند شکابت کند . لیکن نظر پزشکی قانونی و تشخیص قانونی رسیدگی کننده ملاک عمل است .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام محدودیت زمانی برای اقدام حقوقی وجود ندارد