مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پیاپی برای همسرم و خودم

سلام
همسر من قبل ازدواج چند بار توسط شخصی مورد آزار و اذیت کلامی در خیابان قرار گرفته بود و بعد ازدواج با پیام دادن با اکانت فیک اورا تشویق به طلاق نموده و باز موجب آزار خانواده من شده است.اخرین با او را در خیابان مشاهده کردم و باز با زل زدن به همسرم اذیت ها ادامه یافت و من و او گلاویز شدیم ک اهالی به سمت ما آمدن و جدا کردن . آیا میتوانم جرم او را ثابت و در صورت اثبات چه مجازتی ممکن است داده شود

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

تحت عنوان مزاحمت از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت مطرح کنید ....