مشاوره حقوقی رایگان - لایحه دفاعیه تجدید نظر

باسلام و احترام
در مهلت 20 روزه تجدید نظر آیا میشود در دو روز مختلف 2 لایحه دفاعیه ارسال کرد؟(هردو لایحه توسط یک شخص) ممنون

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام اولین دادخواست تجدیدنظر شما می شود دومی هم دفاع بعدی

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام، از طریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی امکان ارسال لایحه مقدور است . به دفاتر مذگور مراجعه نمایید ملاک موافقت آن دفتر می باشد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال میشود امکان این امر وجود دارد