مشاوره حقوقی رایگان - رطوبت دیوار اپارتمان

سلام
کولر ما بدون هیچ خرابی در اثر کم و زیاد شدن فشار اب منطقه شلنگش در اومد و چون ما یک شبانه روز خونه نبودیم رطوبت از طبقه چهارم تا طبقه اول رفته و دیوار همسایه ها رو خیس کرده میخواستم بدونم ایا مقصر ما هستیم و اگه خرابی داشته باشه ما باید هزینه 4 واحد رو به عهده بگیریم؟ با توجه به اینکه دیوار همسایه ها و بعضی وسیله هاشون مثل کتابخونه خیس شدن؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله به جهت اینکه علت خسارات از طرف اموال شما بوده بایستی نسبت به تعمیر و تامین ضرر و زیان وار به دیگران اقدام کند .