مشاوره حقوقی رایگان - شارژ ساختمان

با سلام. سال گذشته به دلیل نشت رطوبت از نمای ساختمان، سقف بالکن واحد من آسیب دید و گچ و پوشش زیر آن خراب شد. خودم آنرا تعمیر کردم و هزینه اش دویست هزار تومان شد. آیا می توانم از مدیر ساختمان بخواهم آن را از شارژ محاسبه کند یا اینکه هزینه اش به عهده خودم است؟با تشکر.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام قبل از اقدام میتوانستید مطالبه جبران خسارت کنید و از مجل بودجه تجمیعی شارژها به شما پرداخت شود ولی متاسفانه عجله کرده اید . اگر مدیر ساختمان پرداخت نکند چون اظهارنامه ای نفرستاده اید شاید مطالبه شما از طریق دادگاه به نتیجه نرسد

یک وکیل :

هزینه اش با شماست