مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای وجه جهت تورم بسیار زیاد مصالح

باعرض سلام . بنده یک واحد درتاریخ 3/1401 پیش فروش کردم که درزمانه خودش هم چون طرف جوون بود 200 میلیون زیره قیمت بهش واحدرو فروختم ولی متاسفانه با ابرتورمی پیش اماده هزینه ساخت ملک مذکور به مبلغ یک ملیارد وهفتصد وپنجاه میلیون تموم شده با اینکه واحدرو بنده یک میلیاردو سیصدوپنجاه میلیون فروختم وپولشم بصورته اقساط 10 ماه دریافت کردم سوالم اینه ایا میتونم ازطریق کارشناسی هزینه ساخت ملک مذکور از خریدار تقاضای وجه الباقی رو کنم یاخیر درضمن تحویل واحد یک ماه دیگر میباشد.باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد شما چنین شرطی قید می شد می توانستید طبق نظر کارشناس افزایش قیمت بدید و یا اینکه هزینه ساخت را مطالبه کنید.
اگر در قرارداد شما چنین شرطی قید نشده می توانید دوستانه با خریدار صحبت کنید و مشکل را حل و فصل کنید.