مشاوره حقوقی رایگان - رهن سند با سند عادی

برابر قرارداد عادی پیش فروش اپارتمان در یک بند جهت تضمین انجام تعهدات عرصه ملک تا پایان ساخت بشرح ذیل در رهن خریدار هست باتوجه به عدم تعهد فروشنده در قبال قرارداد ایا میشه با استفاده از این بند قرارداد سند عرصه رو توقیف کرد ؟
ماده 7 – تضمین انجام تعهدات و حسن انجام کار :
"فروشنده برای تضمین تعهدات خویش عرصه ملک مزبور رابعنوان مال مرهونه ضمن عقد خارج لازم به تصرف خریدار داده و سپس جهت انجام عملیات ساختمانی انرا تحویل نماینده فروشنده داده و تا تکمیل ساخت و تحویل ان به خریدار در رهن باقی خواهد ماند " ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طبق قرارداد باید متن و شرایط بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید با توجه به مفاد قرارداد و عدم اجرای تعهدات توسط فروشنده ، دادخواست مناسب را اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی و دریافت پاسخی در خور لازم است که کلیه اسناد و مدارک مرتبط از جمله متن کامل قرارداد مورد اشاره تحت بررسی و مطالعه قرار گیرد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام توقیف به خودی خود امکان پذیر نیست و این مورد عرصه قابلیت توقیف ندارد مگر شرایط خاص که پلاک ثبتی مجزی داشته باشد در مشاوره بهتر می‌توان به این موضوع پرداخت

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پیشنهاد می شود مدارک خود را حضوری نزد وکیل دادگستری محل خود ببرید تا مفاد قرارداد را مطالعه نمایند . مشاوره دقی دریافت نمایید .

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

باید قرار داد به طور کامل بررسی گردد تا بتوان اظهار نظر نمود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا عدم انجام تعهد یا تاخیر انجام تعهد را باید ثابت نمایید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
رهن مال غیرمنقول با سند عادی معتبر نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی مدارک دارد با اثبات عدم انجام تعهد قابل اقدام است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
باید تمام متن همراه با هم به رویت‌برسد تا بتوان اظهانظر‌نمود..