مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند ملک

سلام. بنده چند سال پیش یه واحد اپارتمان به شخصی پیش فروش فروختم که بخاطر اختلاف که بینمون پیش امد کارمون به شکایت کشید خریدار الزام به سند شکایت کرد بنده محکوم شدم و اجرائیه گرفت برای انتقال سند .. در قولنامه بنده واحد شمالی نوشته بودم که فروختم. ولی خریدار برخلاف نوشته قولنامه واحد رو به جلو تصرف کرده بود و به قاضی اجرای احکام هم گفت واحد جنوبی که داخلش هستش میخواد در قولنامه اشتباه نوشته شده شمالی قاضی فرستاد کارشناس کارشناس اول بعد از کارشناسی نوشت واحدی که در تصرف خریدار هستش واحد جنوبی می باشد در صورتی که در قولنامه واحد شمالی خریداری شده و بین خریدار و فروشنده سر همین موضوع اختلاف می باشد. که حل این موضوع که کدام واحد برای خریدار می باشد امری قضایی هستش و از اختیارات کارشناس خارج است.. بعد از این کارشناسی خریدار اعتراض زد و کارشناسه 3 نفره هم دقیق همین نوشته قبلی تایید کرد ولی در خط اخر نوشته بود به نظر می آید که واحد تصرف خریدار همان واحد نوشته قولنامه باشد. و فقط بخاطر همین نوشته قاضی اجرای احکام دستور انتقال سند همون واحد داد.. در صورتی که از هر کسی میپرسم میگن کارشناس باید باصراحت بنویسه. و این دو پلو حرف نظر دادن درست نیست. ضمنا اینکه من با قاضی اجرای احکام بدجور دعوام شده بود و ایشان کلا سمت طرف بنده بود حتا خودش به کارشناس سفارش کرده بود.حالا سوال من اینه بنده چه شکایتی میتونم بکنم که رسیدگی کنن واحد درست حکم بدن که سند برگردونم چون شاهد دارم حتا بنگاه دار هستش که بیاد بگه حرف من درسته. یعنی نوشته شده واحد شمالی .چون طرف بدون اجازه رفته تصرف کرده که نباید سند بگیره؟؟ الانم که سند هم گرفته.خواهش میکنم بگید چه نوع شکایتی کنم و از کجا شروع کنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقت بخیر اسناد و مدارک مالیکتی باید کاملا بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر مدارک و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر دلیل و مدرک جدیدی در دست دارید و یا سایر شرایط اعاده دادرسی محقق است می توانید درخواست اعاده دادرسی داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر در قرارداد به صورت صریح ، واحد شمالی نوشته شده باشد قاضی اجرای احکام نمیتواند دستور انتقال سند مالکیت واحد دیگری را صادر نماید
و شما باید دادخواست اقامه نمایید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ملاک‌رایرقاضی استداگر رایربدوی است می توانید در مهلت مقررراعتراض کنید.اجرای احکام بر اساس رای قاضی عمل میکند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید به نطر سه نفره اعتراص می زدی الان دیگه کاری نمی تونی بکنی مگر اینکه مالک ان واحد شمالی به عنوان اعتراض ثالث وارد دعوی شود