مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه چک

با سلام و درود بر عزیزان
بنده سال 96 معامله گندم به مبلغ 13تومن کردم و این معامله به همراه یک فقره چک 13تومنی و سند فی مابین نوشته شد که اگر چک پاس نشد ملک به بنده واگذار شود بعد از یک متاسفانه جای خالی چک پر نشد و از راه قانونی به برگشت چک اقدام کردم در طی این زمان با موافقت هم دیگه از پیگیری چک منصرف شدم و قرار بر این شد مبلغ 16تومن بعنوان خسارت که در تاریخ مشخصی به بنده داده بشه و چک دیگری به مبلغ 30تومن از طرف بعنوان امانت گرفتم که اگر مبلغ 16تومن نداد بتونم 30تومن اقدام کنم، و بر روی چک نوشتم مبلغ 30تومن خرید گندم، که باز هم طرف از پرداخت مبلغ 16تومن ممانعت کرد و من هم اقدام به برگشت و دادگاه منجر شد، و دست خطی که بین ما نوشته شده بود فقط یک نسخه دست طرف هست و طرف هم از با عوض کردن موضع که چک 30تومن پشتوانه 16تومن میباشد و جعل امضا اقدام کرد و به دادگاه ارائه داد امضایی که کرده خیلی شبیه به امضاء منه. آیا طرف میتونه با اون دست نوشته حرفش اثبات کنه؟ و اگه به قسم خوردن انجام بگیره طرف مثل آب خوردن قسم میخوره.
دو هفته دیگه جلسه دادگاه دارم نمیدونم چکار کنم و چی بگم !!
از شما مشاورین محترم خواهش میکنم منو راهنمایی کنید، با کمال تشکر از شما عزیزان

پاسخ ها :

یک وکیل

یا باید وکیل بگیرید یا ادعای جعل را بتونید ثابت کنید