مشاوره حقوقی رایگان - آیا از پلاک و بیمه ماشین می توان فهمید که قبلا تصادف کرده یا نه ؟

سلام بنده یکماه قبل ماشین خریده ام که بدون رنگ بوده و به اصرار املاک و فروشنده مبنی بر بی رنگ بودن من به نقاش نشان ندادم ولی در قولنامه بدون رنگ درج شده بعد از یکماه خواستم بفروشم که متوجه شدم که ماشین دوگلگیر و دو درب رنگ دارد و ادعا می کنند که من تصادف کرده ام چگونه می توان ثابت کرد که تصادف قبل از خرید من بوده است آیا از بیمه و شماره پلاک می توان فهمید یا نه ؟ممنون

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام باید تامین دلیل بدهید و کارشناس بیاورید از پلیس راهنمایی رانندگی استعلام میشود