مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام برادرم به همسایمون 230 متر مربع زمین فروخته برادرم معتاده بهش شیشه دادن اونم نصف قیمت فروخته اگر من از برادرم وکالت تام الاختیار بگیرم ایا میتوانم فسخ معامله کنم و به یه کس دیگه بفروشم در ضمن برادرم 3 ماه در کمپ ترک اعتیاد بستری شده بود اونجا ازمایش گرفتند و نتیجه دادند تریاک شیره قرص حشیش شیشه مصرف میکرده ایا قدرت تصمیم گیری داشته اون موقع

پاسخ ها :

یک وکیل

فسخ معامله با اجازه دادگاه هست و شما سمت قانونی برای فسخ یا ابطال معامله ندارید