مشاوره حقوقی رایگان - رانندگی بدون گواهینامه

باسلام اگر با ماشین به فرد پیاده بزنیم گواهینامه نداشته باشید بیمه دیه پرداخت میکنه یا باید راننده بدون گواهینامه دی را پرداخت کنه مجازات راننده بدون گواهینامه هیچ سابقه ای نداره چیست و باید چیکار کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی خیلی ممنونم از برنامه خوبتون واقعا خسته نباشید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شرکت بیمه تا سقف تعهد ، دیه را پرداخت خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بیمه پرداخت می کند.
راننده به دلیل رانندگی بدون گواهینامه جریمه خواهد شد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بیمه می پردازد در صورتی که خودرو بیمه داشته باشد و سپس بیمه از راننده مبلغ پرداختی را پس میگیرد
بر اساس قانون مجازات اسلامی، با توجه به این که تصادف منجر به فوت شده یا شدت جراحت چه میزان باشد، فرد ممکن است به حبس از یک ماه تا سه سال محکوم گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بیمه پرداخت و به مقصر مراجعه میکند