مشاوره حقوقی رایگان - سند

سلام. داداشم به اتهام دزدی رفته زندان درصورتی که برادرم توی خیابان دنبال کردن و زدنش. و چیزی ازش نگرفتن فقط اتهام زدن . و شاکی کارت قرمزی هست اصلا نمیشه باهاش حرف زد و توی دادگاه هم حاضر نمیشه قاضی تقاضای سند 70میلیونی داده واسه آزادیش . و سند هم نداریم چکار باید کنیم ما?

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقاضای تغییر . تبدیل قرار تامینی کیفری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای آزادی متهم ، شما باید وثیقه به دادگاه بسپارید یا با موافقت قاضی ، ضامن کارمند معرفی نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای آزادی بردارتان یا باید این مبلغ را به صندوق بپردازید و یا ضامن معرفی کنید ،
با مقام قضایی رسیدگی کننده در این خصوص رایزنی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فعلاً پرونده در حال رسیدگی است و شما می توانید ضامن معرفی کنید.
اگر شاکی دلیل کافی ارائه ندهد منع تعقیب صادر خواهد شد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کارت قرمزی نداریم در قانون باید سلامت جسمانی یا عقلانی وی توسط پزشکی قانونی بررسی شود و مطالعه پرونده نیاز است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید پرونده را یک نفر از همکاران وکیل مطالعه کند بعد نظر بدهد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تا وثیقه را تودیع ننمایید بازداشت می شود . به احتمال در دادسرا است نه دادگاه اگر در دادسرا می باشد جهت حل مشکل خود به دادستان محترم آن مرجع مراجعه فرمایید . شاید گشایشی شود .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به هر حال قرار صادر شده باید تهیه فرمایید والا بازداشت می ماند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست تبدیل سند به کفالت نمایید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربرگرامی تقاضای تبدیل وثیقه به ضامن نمایید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، تقاضای تخفیف قرار از دادسرای محل وقوع جرم بکنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به صرف آنچه در سوال آمده است راه‌دفاع وجود دارد
و گویی جرمی مرتکب نشده است
فعلا وثیقه تهیه کنید تا آزاد گردد
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید
بدیهی است شاکی باید ادعای خودش را اثبات کند وگرنه اصل بر برائت و بی گناهی است….