مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی فرزندان تحت حضانت مادر

دو سال پيش از همسرم جدا شدم حضانت بچه ها هم بصورت توافقي و هم به صورت راي دادگاه به من تعلق داره در ضمن ما مقيم خارج از كشور هستيم و در زمان طلاق هم مقيم خارج ازكشور بوديم رضايت نامه غيرمالي مبني بر صدور گذرنامه خروج از كشور و تمام اختيارات هم از طرف همسر سابق دارم الان مجبور به ورود به ايران شدم و در بدو ورودهم پاسپورتهامون مصادره نشد،امكانش هست بچه ها رو بتونه ممنوع الخروج كنه؟

پاسخ ها :

ممنوع الخروجی فرزندان تحت حضانت مادر ممنوع الخروجی فرزند ممنوع الخروجی