مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی فرزندان تحت حضانت مادر مقيم خارج از كشور

من دوسال پيش از همسرم جدا شدم هم طبق توافق و هم طبق راي دادگاه حضانت دو بچه ام به من واگذار شده ضمنا مقيم خارج كشور هستيم و در زمام طلاق هم دادگاه حق ملاقات را در كشور محل اقامتمون براي پدر تعيين كرده رضايتنامه غيرمالي جهت گرفتن پاسپورت و خروج به كرات از كشور و وكالتنامه هم از ايشون دارم مجبور به ورود به ايران شديم و در بدو ورود هم پاسپورتهامون مصادره نشده با اين وجود امكان اينكه درخواست ممنوع الخروجي كرده باشه وجود ادرد يا نه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نمی توان به طور قطع گفت خیر
متاسفانه محتمل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره گذرنامه می توانید موضوع را پیگیری کنید.