مشاوره حقوقی رایگان - ملک

با عرض سلام و احترام و تبریک سال نو
راهکاری برای خرید یک مغازه به صورت گروهی توسط تعداد زیادی از اشخاص حقیقی مثلا 500 نفر به صورت سهم وجود داره یا نه؟ به صورتی که هر فرد به میزان سهامی که داراست مالک باشه و حق خرید و فروش سهم خودش رو هم داشته باشه. قیمت مغازه 25 میلیارد تومنه که 1000 سهم 25 میلیونی مد نظره. در صورت عملی بودن این موضوع، آیا میزان هر سهم باید متراژ مشخصی از کل ملک (مثلا حداقل یک متر) باشه یا قانون خاصی نداره؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم باید خاطر نشان کرد که مسائل ملکی به گونه ای نیست که صرف یک سوال پر و جواب کوتاه شما ره به نظر قطعی و راه حل کاربردی برساند چرا که مسائل حقوقی و بالاخص ملکی تبعد پیچیده دارد به همین خاطر مراقب باشید که اشتباه در خود خواسته یا حتی دفاعیات به ضرر افراد تمام شود. باید بررسی دقیق و سنجیده ای از اوضاع و احوال پرونده شود طرح دعوی و چگونی شرح آن از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که اگر به درستی دادخواست مطرح نشود در اولین جلسه رسیدگی دادگاه با قرار رد دعوی مواجه شده و کار از کار می‌گذرد و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد ولی به صلاح شما نباشد که این نوع دادخواست با این وضعیت تقدیم مقام قضایی شود. اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه قضایی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب تری تهیه گردد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید اقدام نمایید
لیکن متن حقوقی به صورت تخصصی در این خصوص تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله امکان خرید مغازه با این شرایط وجود دارد و همه پانصد نفر به صورت مساوی در مغازه شریک می شوند.
توجه داشته باشید در صورت شراکت اگر هر یه از پانصد نفر درخواست فروش کل مغازه را بده با اخذ گواهی عدم افراز می تواند دادخواست فروش مال مشاع بدهد که در این صورت دادگاه حکم به فروش مغازه خواهد .
در صورت دستور دادگاه به فروش مغازه از طریق مزایده ب فروش می رود و بعد از کسر هزینه های دادرسی سهم هر یک به حساب واریز می شود.
توجه داشته باشید شراکت با پانصد در عمل معمولاً غیر ممکن است .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما میتوانید این کار را در قالب یک قرارداد حقوقی مسجل انجام دهید تا بعدا مشکلی ایجاد نشود